17/09/2018

Met een ferme ruk aan de big bag heeft wethouder Bart van den Hulsbeek afgelopen zondag tijdens de samenloop voor hoop 5000 badeendjes te water gelaten voor de grootste badeendenrace op de Dommel ooit.

Lionsclub De Meierij heeft de 5000 lootjes verkocht, waarop de nummers staan, die corresponderen met de eendjes. Inmiddels is de prijs, een verblijf met overnachting voor 4 personen in de Efteling uitgereikt aan lotnummer 741. Wij danken iedereen voor de bijdrage aan dit succesvolle evenement.

Op deze manier heeft de Lionsclub een stevige financiele bijdrage gerealiseerd van € 6.360,00 voor de strijd tegen kanker.

De Lionsclub dankt de volgende bedrijven/personen voor hun medewerking: Wim Paymans (Slangen in het water), Mari en Raymond Kapteijns( kraan en big bag),Vestingfietsen Nicky Sanders( boot), Fam. Snijders (  boot), Lodie Hofland (boot), Michel Langenberg (boot), Brandweer (stuwing water), Waterschap en gemeente ( toestemming) en Daan van Oploo van Yhep media (Drone opnames)