04/10/2019

Prosecco meets Pumps werd op vrijdag 4 oktober georganiseerd door een aantal dames i.s.m. de lions de Meierij Den Dungen en was bestemd voor vrouwen uit 's-Hertogenbosch en omstreken en de opbrengst gaat in zijn geheel naar Theaterwerkplaats Novalis in Vught. De dames konden genieten van een heerlijk buffet, exclusieve fair en een spetterende feestavond inclusief een glas prosecco. Onderdeel van de avond was een uitvoering door deelnemers van de dagbesteding van de Stichting Novalis.

Novalis (www.stichtingnovalis.nl) biedt dagbesteding voor licht verstandelijk beperkten met als doel hun talenten te ontwikkelen. De dagbesteding met theater als leidraad maakt bijvoorbeeld decors, kleding maar de deelnemers krijgen ook zang-, muziek -en dansles.

Vanaf 23.30 konden de gasten gebruikmaken van een thuisbrengservice door de heren van de Lionsclub de Meierij Den Dungen.

Kaarten voor 2020 kunt u bestellen via : proseccomeetspumps@gmail.com