Goede muziek voor goede doelen.

Met het benefietconcert heeft de Lions een aantal doelen voor ogen. Allereerst willen we voor het publiek een fijne muziekavond verzorgen. Dat bepaalt de selectie van de artiesten. Ten tweede bieden we talent een podium om meer ervaring op te doen. Duo C&L Classic en Lance Priester bijvoorbeeld studeren op een muziekopleiding in Tilburg. Zou Emmelie du Puy in de voetsporen kunnen treden van Flemming, die op ons podium geacteerd heeft, voordat hij bekend was? Ten derde willen we geld ophalen voor goede doelen. Dat is een basisactiviteit van een serviceclub als de Lions.

Magic van gouden stemmen. Og3ne.

Voor wie behoeven de drie zussen nog introductie? Winnaars van The Voice 2014, finalisten bij het Eurovisie Songfestival 2017, winnaressen van een Golden Award voor hun 1e album in 2017. En in 2018 maar liefst 10 uitverkochte kerstconcerten. Dat zit dus wel goed met de kerstsfeer met Lisa, Amy en Shelly. Laat je meevoeren door het vocale talent dat uitzonderlijke, harmonieuze muziek maakt.

Afbeeldingsresultaat voor og3ne

          Og3ne

Hollands Talent uit Sint-Michielsgestel

Een echte Brabantse, onze Emmelie. Zomaar uit het niets doorgedrongen tot de finale van Holland's Got Talent 2022. Treedt ze in de voetsporen van Flemming, die een paar jaar geleden bij ons optrad? Met ‘All I ask’ van Adele overtuigde ze publiek en jury. En zal ze onze zaal met verve laten genieten van haar prachtige stem, die wel omschreven wordt als een ruwe diamant. Blijven slijpen Emmelie, Gestel is trots op je.

Afbeelding met persoon, vrouw, donker, microfoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

          Emmelie Du Puy

Singer songwriter Lance Priester vliegt op één vleugel

Lance is een zanger, schrijft zijn eigen nummers en begeleidt zichzelf op de piano. Hij studeert nog aan de Rockacademie. Lance zingt vanuit zijn hart en met een gevoeligheid die iedereen zal raken. Zijn liedjes zorgen ervoor dat je even een moment van rust neemt en echt luistert naar zijn oprechte woorden, of het nou Engels, Frans of Nederlands is. Blues, Soul, Jazz en Musicals hebben een grote invloed op zijn songwriting en hij laat zich inspireren door artiesten zoals James Blake, Adele en Muse. Lance, via een podium in Sint-Michelsgestel, op weg naar een muzikale toekomst.

 

Afbeelding met muziek, persoon, orkest

Automatisch gegenereerde beschrijving

          Lance Priester

Harmonie met Spaanse Chiara en Nederlandse Laura

Chiara Guijarro Grela (Spanje) en Laura van der Kloet (Nederland) zijn twee Bachelor studenten aan de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg. Ze willen met hun muziek laten zien hoe de combinatie van de geluiden van harp en fluit met elkaar mengen en wat er allemaal mogelijk is in deze combinatie. Chiara en Laura beheersen een breed repertoire, van barok tot romantiek.