11/12/2020

Voedselbanken roepen om HULP ! Het is héél hard improviseren.

Lionsclub de Meierij Den Dungen heeft voor de 5de keer het Matinee georganiseerd voor jonge talenten. Het draaiboek lag klaar maar helaas kan het geen doorgang vinden in verband met het COVID-19.

Het behoeft geen betoog dat wij allemaal, echt iedereen, getroffen wordt door de Coronacrisis en de maatregelen die gepaard gaan met het beteugelen van dit virus. Maar zoals bij iedere crisis blijkt nu ook dat de meest kwetsbare groepen in onze samenleving het meest getroffen worden en juist daarom komen wij als Lionsclub in actie voor de lokale voedselhulp (Vincentiusvereniging) van Schijndel, Heeswijk-Dinther en Sint-Michielsgestel.

Als bezoeker en geïnteresseerde van het Kerstmatinee, vragen wij jullie daarom om samen met ons in actie te komen.

Wat we jullie vragen is een eenmalige donatie ter waarde van het matineeticket, maar alles meer of minder is natuurlijk ook welkom!

U kunt het gewenste bedrag overmaken op IBAN NL03 RABO 0106 9410 46 t.n.v. L.C. De Meierij Den Dungen o.v.v. Kerstactie 2020.

Wees er snel bij !! Deze actie loopt tot 18 december 2020.

De leden van de Lionsclub verdubbelen de eerste € 5.000 die binnenkomt!!

Hartelijk dank namens de Lionsclub De Meierij Den Dungen en de Vincentiusvereniging..